Rikthimi i Zombies* Nano ne Orbiten e Vrimes se Zeze Shqiptare

Nga Gent - 21/1/2007

Kur Nano u dorehoq, kenaqsise tone nga ky veprim i u shtua dhe ajo qe menduam se ky veprim perbente nje gjest te mirefillte demokratik. Prisnim mbas kesaj, qe ai te ishte violine e pare ne grupin parlamentar opozitar per te riparuar humbjen e shkaktuar nga vete ai.
«Para | 1 | 2 | 3 | ...| 142 | 143 | 144 |